Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: به دنبال بروز مناقشه بر سر یک سوال تاریخ در امتحانات مدارس هنگ‌کنگ، رسانه‌های دولتی در چین مدارس این دولت‌شهر را "بی‌قانون" دانستند.
به گزارش خرداد، مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، این مناقشه تنش‌ها بر سر آزادی‌های آکادمیک در دولت‌شهر نیمه خودمختار هنگ‌کنگ را مجددا برانگیخته است.
پکن و برخی مقام‌های هنگ‌کنگ بارها نظام آموزشی هنگ‌کنگ را دارای پتانسیل برای دامن زدن به اعتراضات گسترده و اغلب خشونت‌آمیز دموکراسی‌خواهان که نیمی از سال گذشته میلادی در این دولت‌شهر در جریان بود، می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اخیرا در آزمون مربوط به اخذ دیپلم در هنگ‌کنگ سوالی مناقشه‌برانگیز و حساس مطرح شد با این مضمون: "آیا ژاپن در دوران سال‌های ۱۹۰۰ تا ۱۹۴۵ بیشتر از این که به چین زیان برساند برای این کشور خیر و خوبی داشته است؟"
به دنبال بروز این مناقشه، خبرگزاری شینهوای چین در مطلبی نوشت، مدارس هنگ‌کنگ در "استعمارزدایی" شکست خورده‌اند و نظام آموزشی این منطقه مطابق با اصل "یک کشور، دو نظام" توسعه نیافته است.
شینهوا در ادامه این مطلب عنوان کرد: به نظر می‌رسد مدارس هنگ‌کنگ تبدیل به جایی بی‌قانون شده که می‌تواند با بی‌پروایی ارتداد را ترویج دهد، به اصل یک کشور دو نظام حمله کند و دولت-ملت را بی‌اعتبار سازد. برخی دانش‌آموزان نابالغ فریب برخی عوامل ضد چین را خورده و آلت دست آن‌ها برای اختلال‌آفرینی در هنگ‌کنگ شده‌اند.
کوین یئونگ، وزیر آموزش هنگ‌کنگ از مقام‌های سازمان ارزیابی و امتحانات این دولت‌شهر خواست درباره طرح این سوال در امتحان تاریخ تحقیق کنند و این امتحان را بی‌اعتبار اعلام کرد. او اظهار کرد: این سوال باعث جریحه‌دار شدن احساسات و حمله به منزلت چینی‌هایی است که در زمان حمله ژاپن به کشورشان درد و رنج فراوان متحمل شدند. برچسب ها: چین ، هنگ‌کنگ

منبع: خرداد

کلیدواژه: چین هنگ کنگ دولت شهر هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۴۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید

برنی سندرز، سناتور آمریکایی حمایتش را از اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های این کشور ابراز و آنها را به ادامه اعتراضاتشان تشویق کرد.

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز»، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا پستی را در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر و در آن از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا ابراز حمایت کرد.

سندر در این پست با یادآوری سوابق و آثار ناشی از اعتراضات دانشجویی در دهه‌های گذشته و در برهه‌های مختلف علیه موضوعاتی نظیر نژادپرستی و جنگ نوشت: «ما در سال ۱۹۶۲ تحصن‌هایی با هدف پایان دادن به سیاست‌های نژادپرستانه در دانشگاه شیکاگو سازمان‌دهی کردیم. من در سال ۱۹۶۳ به خاطر اعتراض به تفکیک نژادی مدارس دستگیر شدم. اما اعتراضات ما به حق بود.»

او در ادامه این پست خود با تشویق دانشجویان حامی فلسطین به ادامه اعتراضاتشان گفت: «من به اینکه دانشجویان به جنگ در غزه اعتراض می‌کنند افتخار می‌کنم. همواره متمرکز و در صلح باشید. شما در سمت درست تاریخ قرار گرفته‌اید.»

سندرز پیشتر نیز به سابقه اعتراضات دانشجویی در ۶ دهه قبل علیه جنگ ویتنام و مطالبه پایان این جنگ و شرکت خودش در این اعتراضات اشاره کرد.

او با اشاره به اینکه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی خودش را در یک موضع ضعیف از لحاظ سیاسی و اخلاقی قرار داده تاکید کرد:‌ «این ممکن است ویتنام بایدن باشد.»

از ۱۷ آوریل تا امروز دانشجویان در ۴۶ دانشگاه و کالج آمریکا در اعتراض به هم‌دستی واشنگتن و دانشگاه‌های خود با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تجمعات اعتراضی برپا کرده‌اند؛ تجمعاتی که با برخورد پلیس مواجه شده و تا کنون بیش از ۲۴۰۰ شرکت‌کننده بازداشت شده‌اند.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، بعضی دانشگاه‌ها به دانشجویان خود وعده داده‌اند که در سرمایه‌گذاری‌ و روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کرده و درخواست دانشجویان برای توقف روابط تجاری با این رژیم را به رسمیت بشناسند. بسیاری از دانشجویان معترض در خواسته‌های خود، روابط دانشگاه‌های آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی را هدف گرفته‌اند.

اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و سرایت آنها به دانشگاه‌های دیگر کشورهای غربی بعد از آن شروع شد که دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک ماه گذشته میلادی از پلیس شهر نیویورک خواست به چادرهای برپا شده توسط این دانشجویان در محوطه این دانشگاه حمله کند که در نتیجه این حمله بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند. با این وجود معترضان سریعا یک تحصن دیگر را برپا کردند و مجددا روز سه‌شنبه گذشته در محل تحصن خود و ساختمانی که تسخیر کرده بودند مورد حمله پلیس قرار گرفتند.

دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر نظیر کانادا، استرالیا، فرانسه و مصر نیز در همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات و برپایی کمپ‌های اعتراضی در دانشگاه‌ها زده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • رای کمیته استیناف در مورد پرسپولیس: رد اعتراض و تایید حکم قبلی!
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال